Nytt i bokhyllan

Publicerad 2013-09-28 09:51:00 i Allmänt, Böcker,

Unnade mig själv några böcker härom dagen. Nu börjar det bli fullt i bokhyllan igen...
 
Last light of the sun av Guy Gavriel Kay - Vikingainspirerad fantasy av en väldigt hyllad författare.
 
Stormdancer av Jay Kristoff - Fantasy om ett fiktivt Japan i steampunkanda.
 
The Dragons Path av Daniel Abraham - Som jag pratat om innan och tänkte läsa klart ordentligt.
 
 

Kommentarer

Postat av: Astrid Ahlberg

Publicerad 2013-09-29 15:47:02

Kay! Namnet väcker idel positiva vibbar hos mig. Fick kolla min bokhylla. Har Fionars vävnad i 3 delar från 80-talet, utgallrade ex från biblioteket som jag la beslag på häromåret. Minns att jag tyckte mycket om dem! :). Är din bok nyutgiven, dvs är han fortfarande aktiv?

Svar: Vad kul att du gillar honom! Låter lovande för jag har inte läst något av honom innan nämligen. Denna är från 2004 men jag tror att han är aktiv än idag ^^
giz.blogg.se

Postat av: Emina Jonasson

Publicerad 2013-10-02 10:55:35

Kul med en blogg om fantasy! Jag är ett stort fantasy-fan och har letat efter en blogg som inte bara handlar om böcker i allmänhet. Last light of the sun är en bok jag tittat på och funderat på att läsa men inte gjort, kanske gör det när jag får mer läslust en skrivlust :)

Svar: Åh vad roligt att du har hittat hit! Då har du ju verkligen kommit rätt ^^Ja, jag har inte börjat läsa den än men är pepp på att göra det.
giz.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En lite egen tjej som älskar drakar, svärd, te och fantasivärldar driver denna bloggen. I en inte alltför avlägsen framtid, hoppas jag, arbetar jag som geolog, har ett eget bibliotek hemma och skriver bästsäljande böcker på fritiden när jag inte är ute i skogen med hästen. Hoppas ni gillar min blogg om allt inom fantasygenren!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela