Nytt i lurarna

Publicerad 2014-08-15 12:05:00 i Allmänt, Böcker,

Inom den närmaste tiden kommer jag att göra ett antal bilresor à la 25 mil genom norrländska vildmarken och vad passar då bättre än en ljudbok i bilen? Jag lyssnar inte direkt på ljudböcker eftersom jag brukar tycka att rösten stör upplevelsen. Ett undantag är Stieg Larsson-trilogin, jag tror aldrig jag hade tagit mig igenom de böckerna om jag inte lyssnat på dem. 
Hur som helst så föll valet på Yrsa Sigurdardottirs Ödemark. En något ovanlig bok för mig eftersom den räknas som deckare men så vitt jag förstår snuddar den snarast på skräck vilket passar mig bättre. Och jag kan ju inte låta bli att bli lite nyfiken när det handlar om gruvbolag och prospektering på Grönland, geolog som man är!
Nu hoppas vi bara att bilen inte går sönder på den ödsliga landsvägen så man står där utan täckning i dimman några mil norr om polcirkeln. För då lär jag krypa ur skinnet av skräck om boken lever upp till förväntningarna...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En lite egen tjej som älskar drakar, svärd, te och fantasivärldar driver denna bloggen. I en inte alltför avlägsen framtid, hoppas jag, arbetar jag som geolog, har ett eget bibliotek hemma och skriver bästsäljande böcker på fritiden när jag inte är ute i skogen med hästen. Hoppas ni gillar min blogg om allt inom fantasygenren!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela