Thor the dark world

Publicerad 2013-08-11 15:17:00 i Allmänt, Filmer, Reflektioner,

Ser att det tydligen är dags för en uppföljare av Thor. Alla superhjältefilmer måste ju ha minst två uppföljare, tydligen. 
Hur som helst så gillade jag ändå Thor på sitt vis. Trots våldtäkten på den nordiska mytologin och trots de utomordentligt fåniga rustningarna. Det kan ha och göra med att jag tycker Chris Hemsworth ser bra ut, men bara kanske ;) Gillade ju honom i Snow White and the huntsman också som du kan läsa om här. 
Hur som helst känns det som att de har chillat lite på rustningarna och det är kul att se att både Natalie Portman och Stellan Skarsgård är med igen. De saknades ju i Avengers, det var mycket annat som saknades i Avengers också men det tar vi en annan gång. Kanske går jag och ser Thor, kanske inte.
Här är trailern i alla fall. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En lite egen tjej som älskar drakar, svärd, te och fantasivärldar driver denna bloggen. I en inte alltför avlägsen framtid, hoppas jag, arbetar jag som geolog, har ett eget bibliotek hemma och skriver bästsäljande böcker på fritiden när jag inte är ute i skogen med hästen. Hoppas ni gillar min blogg om allt inom fantasygenren!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela