World War Z - nåt att se fram emot?

Publicerad 2013-05-26 14:59:06 i Allmänt, Filmer,

När jag var och såg Star Trek gjorde de reklam för World War Z där Brad Pitt tydligen har snott åt sig huvudrollen.
Intressant måste jag säga. Filmen grundar ju sig på Max Brooks bok World War Z: An oral history of the zombie war som jag har hört idel gott om men inte läst själv. Brad Pitt är ju också en av få Hollywood-skådisar som lever upp till sitt namn så detta kan nog bli ganska bra. Hoppas jag. 
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2013-05-26 20:37:21

Boken är riktigt bra, vi ska läsa den i min bokcirkel. Dock verkar filmen helt gå ifrån bokens innehåll (av det lilla av filmen jag sett på trailern)

Svar: Ne, vad tråkigt! Är inget vidare när det känns som om de bara tar en populär boks namn och sen gör om det helt. Men man får väl ge både film och bok en chans innan man uttalar sig :)
giz.blogg.se

Postat av: 23 minuter

Publicerad 2013-06-01 12:19:52

Jag har höga förväntningar inför den här filmen! Jag hoppas verkligen att Brad Pitt kommer göra ett bra jobb :)

Svar: Det hoppas jag med! Hade verkligen ingen aning om att de skulle göra en film innan jag såg trailern och nu är jag jättepepp!
giz.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En lite egen tjej som älskar drakar, svärd, te och fantasivärldar driver denna bloggen. I en inte alltför avlägsen framtid, hoppas jag, arbetar jag som geolog, har ett eget bibliotek hemma och skriver bästsäljande böcker på fritiden när jag inte är ute i skogen med hästen. Hoppas ni gillar min blogg om allt inom fantasygenren!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela