Vid min säng

Publicerad 2014-07-31 17:04:39 i Allmänt, Böcker,

Efter alla bra rekommendationer från er läsare bestämde jag mig för att låna hem Dimitrij Gluchovskijs Metro 2033, dels för att många av er rekommenderade den och dels för att det lokala biblioteket hade den inne. Så när jag har knäckt de sista hundra sidorna i The Abominable sätter jag tänderna i den. Jag har även reserverat Etiquette and Espionage som jag hoppas jag får hit innan jag åker söderöver igen. Vi får se!
 

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2014-08-01 11:59:56

Den där är även jag otroligt sugen på.

Svar: Än så länge gillar jag den skarpt!
giz.blogg.se

Postat av: Fröken Cocco Sohl

Publicerad 2014-08-06 18:28:39

http://www.adlibris.com/se/bok/among-others-9781472106537

Har du hört något om denna? Kan den vara bra? Kass beskrivning på just Adlibris men kolla upp den!

Svar: Hm, inte läst den själv men en av bloggarna jag följer (och som brukar har rätt) tyckte att den var en av de bästa böcker hon läst, så kör på säger jag! Dessutom har den ju tydligen fått Nebula- och Hugopriset. Dock verkar det som om man ska vara rätt hemma bland 70-talssifi/fantasy för att inte missa för mycket.
giz.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En lite egen tjej som älskar drakar, svärd, te och fantasivärldar driver denna bloggen. I en inte alltför avlägsen framtid, hoppas jag, arbetar jag som geolog, har ett eget bibliotek hemma och skriver bästsäljande böcker på fritiden när jag inte är ute i skogen med hästen. Hoppas ni gillar min blogg om allt inom fantasygenren!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela