Mad Max Fury Road

Publicerad 2015-08-03 18:31:32 i Allmänt, Dystopi, Filmer, Reflektioner,

Jag såg ju Mad Max Fury Road härförleden. Den vart ju bra. Oväntat bra faktiskt. Kanske var det mest Carlize Therons förtjänst (gud, den kvinnan är bra!) men det kan också bero på avsaknaden av dialog eller den fantastiska estetiken. Hur som helst, se den och förundras över att det faktiskt finns actionfilmer som vet vad de gör.
 
 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2015-10-18 15:05:01

Saknar dina inlägg, men tänker att du kanske inte riktigt har inspiration till att blogga. Helt okej i så fall. Men ville du skulle veta att jag tycker jättemycket om din blogg och läser varje nytt inlägg som kommer upp. Vi "nördar" är inte så vanliga i bloggvärlden och därför uppskattar jag ditt arbete, att du bryr dig om oss och inte förbiser oss som de flesta andra gör.

Jag tittade också på Fury Road för någon vecka sedan. Tyckte också om känslan i filmen, hopplösheten när de nådde "paradiset" och fick veta att det inte fanns och de hade bott på den bästa platsen hela tiden. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Min kille spelar Mad Max pc-spelet, det ska tydligen ha samma känsla. Få se om jag ger mig in på det efter Witcher 3.

Läser du några bloggar? Skulle du kunna tipsa om bloggar som påminner om din, (gör inget om de är på engelska)?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En lite egen tjej som älskar drakar, svärd, te och fantasivärldar driver denna bloggen. I en inte alltför avlägsen framtid, hoppas jag, arbetar jag som geolog, har ett eget bibliotek hemma och skriver bästsäljande böcker på fritiden när jag inte är ute i skogen med hästen. Hoppas ni gillar min blogg om allt inom fantasygenren!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela